Nočno supanje v soboto 15. avgusta ob 20h

Objavljeno: petek, 14 avgust 2020

V soboto 15. avgusta ob 20:00 organiziramo nočno supanje s svetikami za vse člane kluba. Ob 19:50 bo potekal še 2. Expanov nočni glow tek. Vljudno vabljeni.

Treningi članov vsak petek in soboto popoldne

Objavljeno: petek, 07 avgust 2020

 

Obveščamo Vas, da se vsak petek in soboto popoldne izvajajo klubski treningi članov v sledečih disciplinah:

Jadranje, Windsurfing in Supanje. 

 

 

 

 

 

Državno prvenstvo Slovenije v Žusterni 13.6 in 14.6 (Formula Windsurfing, D2 in Foil)

Objavljeno: ponedeljek, 15 junij 2020

V organizaciji Jadralne zveze Slovenije in KJD BUM Koper je v Žusterni ta vikend potekalo državno prvenstvo Slovenije v disciplinah Formula Windsurfing, D2 in Foil.

 V disciplini Foil (veljala so pravila razreda Open iQFoil) se je tekmovanja udeležil tudi Bine Banfi, član Surf in sup kluba Pomurje, ki v močni konkurenci in absolutni kategoriji moških dosegel odlično tretje mesto.

 Disciplina Foil je bila tokrat prvič uradno na državnem prvenstvu. Od letos je uvrščena tudi v uradni program na olimpijskih igrah leta 2024 v Parizu in je tako najmlajša olimpijska disciplina.

 

Čestitamo!

 

 

Preberite več: Državno prvenstvo Slovenije v Žusterni 13.6 in 14.6 (Formula Windsurfing, D2 in Foil)

Regata slovenskega pokala Fireball v Soboški kamenšnici - 6. in 7. junij

Objavljeno: ponedeljek, 08 junij 2020

Na Soboški kamenšnici je potekalo srečanje jadrnic v organizaciji ICCadria in Jadralnega kluba Živana. Tako se je v soboto 6. in nedeljo 7. junija ob paviljonu Expano na Soboški kamenšnici zbrali jadralci iz celotne Slovenije z jadrnicami razreda Fireball, saj je naše društvo Surf in Sup klub Pomurje organiziralo srečanje v sodelovanju z Jadrani klubom Živaana in ICCadria. V nadaljevanju je sledila tudi regata, kjer se je nekaj jadrnic pomerilo med sabo.

Vsem jadralcem in organizatorju se zahvaljujemo za sodelovanje ter obisk, v upanju da bo naslednja regata bolj številčno obiskana oz. bomo takrat že pozabili na Covid.

Spletna stran organizatorja regate: http://www.zivaana.org/ in https://www.iccadria.com/

Spletna stran od Fireball Slovenija: http://www.fireball.si/

Nekaj utrinkov iz regate: